Skapa i silver

25/6-29/9 2018

Låt fantasin flöda fritt och skapa dina egna smycken. På denna kurs arbetar vi med silver i olika former. Du får tillverka dina smycken från grunden.

Fortsättningskursen kräver att du kan hantera grundläggande tekniker, såsom ytbehandlingar och lödningar någorlunda självständigt

Ledare: Maria Sjöström

Kurskostnader

Kurs med kost och logi: 4900 kr

Kurs med kost, ej logi: 3050 kr.

Materialkostnader tillkommer

Materialkostnaden för kursen kommer att variera stort beroende på hur produktiv du är, samt vilka material du väljer att arbeta med. Ett riktmärke mellan 500:- och 2000:- För förbrukningsmaterial såsom lod, gas, sågblad, och slippapper betalar du 200:-.

Kursstart

Vi träffas i skolans matsal kl 9.00 för en kort introduktion. Du kan komma på söndag. Söndag natt kostar inget extra. Räkor till kvällsmat på torsdag. Kursen avslutas på fredag vid lunch. Lämnar rummen vid frukost på fredag.

Kursen inleds på måndagen med en kort introduktion av lokalen, verktyg och material så du får ett grepp om vad som finns och hur allt fungerar. Sen kör vi igång.

Ta med alla dina skisser och halvfärdiga projekt så hjälps vi åt att lista ut hur de ska färdigställas. Inget projekt är för litet men kan däremot bli för stort eftersom lokalen ännu inte är anpassad för corpusarbeten.

Ta gärna med eget material du vill använda eftersom lagret här är väldigt begränsat när det gäller stenar och pärlor.

Kursen omfattar 30 lektioner. Därutöver har du tillgång till verkstad och verktyg hela kvällarna. Ta med oömma kläder.

Kom hit och njut av skapandets kraft. Välkomna!
Maria

Maria Sjöström

Lärare, Kursansvarig
Telefonnummer
E-post
Senast uppdaterad: 2017-10-11 14:21