Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Scenkonst

Veckokurs: 7/6-13/6 2021. Kursen är inställd sommaren 2021.

Välkommen till sommarkurs hos Scenstudion i Gerlesborg i samarbete med Grebbestads folkhögskola!

Med anledning av pågående pandemi kan vi behöva anpassa vår verksamhet för att minska smittspridningen.

Grebbestad folkhögskola välkomnar dig till en sju dagars Sommarkurs i Scenkonst på Scenstudion Gerlesborg. En Scenkonstkurs med fokus på det egna skapandet för enskilda utövare eller grupper.

Utöver övriga kursdeltagare kommer du att möta Eva Dal Norlind, Emelie Cajsdotter och Michael Norlind. 

Din huvudlärare kommer att vara Michael Norlind som lotsar dig i en Fysisk grundträning för det Sceniska uttrycket varvat med Uppgiftsarbete. Intentionen är att finna ut hur vi, för det egna skapandet, fångar form i det fria flödet likväl som friheten i den bestämda formen. 

Detta arbete kommer att kompletteras av Eva Dals infallsvinkel på sceniskt skapande, den sceniska kommunikationen och det sceniska uttrycket. Dessa två delar ställs i relation till Emelie Cajsdotters arbete utifrån människa, häst och samspel. 

Arbetet kommer att ske inomhus såväl som utomhus, tillsammans med hästar såväl som med människor och det omgivande som helhet.

För frågor om kursens innehåll, intention och upplägg: Michael Norlind 0727-412725. Boende bokas av kursdeltagaren men vi hjälper till med kontakter.

Hjärtligt välkommen

Eva, Emelie och Michael

 

Ansök här!

Michael Norlind

Lärare, folkhögskola
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Eva Dal Norlind

Lärare, folkhögskola
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-05-18 14:51