Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitalt öppet hus den 10 april

Välkommen till Grebbestads folkhögskola och vårt digitala öppet hus! Vi startar live på Facebook klockan 13.00 och guidar er som besökare vidare in till kursvis information på Teams. Länkar hittar du här nedan! Välkommen!

Vi startar dagen med en livsändning på Facebook klockan 13.00-13.45

Livesändning på facebook hittar du här!

Länkar till våra samtalsrum ligger kursvis! Våra träffar pågår mellan 14.00-14.30 och 14.30-15.00

Det går bra att som deltagare i mötet enbart lyssna och följa det som sägs. Om du har frågor till oss är det bra om du har en fungerande mikrofon. Kamera använder du om du vill.

Klockan 15.00-15.30 pågår SYV och skolinformation och länk till det samtalsrummet hittar du längst ner på sidan. Här finns även tekniktips för användning av Teams.

Bild & form - allmän 

Friluftsliv - allmän kurs

Hälsa & livsstil - allmän kurs

Marinbiologi - allmän kurs

Plus - allmän kurs

Silver & smycke - allmän kurs

Särskilda kurser med konst och hantverksinriktningar!

Keramik - särskild kurs

Scenkonst - särskild kurs

Textilt hantverk, vävning och sömnad och påbyggnadskurs - särskild kurs

Trä-grundkurs/Möbelhantverk - särskild kurs

SYV och skolinformation! Pågår mellan 15.00 och 15.30

SYV och skolinformation

Hur går det till?

Vårt öppna hus för varje kurs sänds via Microsoft Teams. Alla kurser har öppet hus parallellt så om du vill besöka flera kurser så finns det möjlighet till det. Ingen anmälan krävs och det är helt kostnadsfritt.

Använder du dator behöver du inte ladda ner något program. Det enda du behöver ha för att kunna koppla upp dig via länken är internetanslutning. För att ansluta till mötet via webbläsare behöver du använda Google Chrome eller Microsoft Edge, endast dessa fungerar. Exempelvis Safari och Firefox fungerar alltså inte.

Använder du surfplatta eller mobiltelefon behöver du ladda ner Teams, ladda ner på Appstore eller Google Play. Appen finns att hämta där du vanligtvis hämtar appar. För att få appen att fungera måste det finnas en e-postadress att koppla den till som du väljer.

Frågor!

För frågor tveka inte att kontakta oss på:
Telefon: 0525-19920
Email: grebbestads.folkhogskola@vgregion.se

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2021-04-07 15:11