Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kursen är fulltecknad! Stickworkshop på distans

Helgkurs: 4/7-5/7 2020! Kursen sker på distans.

”Färglära, flerfärgsstickning och strukturmönster”

Stickworkshop med Sticklab (Emilia Jensen och Karin Weststrand)

Kursen sker på distans via Zoom. Mer information om detta kommer när du har anmält dig till kursen.

Ledare: Sticklab (Emilia Jensen och Karin Weststrand).

Vi kommer i år att köra vår kurs digitalt via Zoom i år. Alla kopplar upp sig på Zoom, vi håller introduktion och presenterar uppgifterna. Vi återkopplar flera gånger under dagen och redovisar för varandra vid dagens slut.
 
Kursens innehåll är detsamma som det hade varit om vi hade setts på plats i Grebbestad men vår kommunikation sker genom det digitala verktyget. Vi ser detta som en spännande utmaning och som en möjlighet att kunna hålla vår kurs trots rådande läge med corona.
 
Vi samtalar om färgers inverkan på varandra och olika sätt att kombinera, lyfta och skapa harmoni/disharmoni med färger. Vi stickar prover efter givna mönsterrapporter med olika färgkombinationer utifrån en given bottenfärg.
 
Vi kommer också att sticka olika strukturmönster (t ex hålmönster och muscher) som vi kombinerar med vår flerfärgsstickning. Vi samtalar om hur mönster och strukturer kan sättas ihop och plockas isär för att uppnå olika uttryck.
 
Kurskostnader:
 
Förbrukningsmaterial för kursen kostar 100 kr inkl. porto. Här ingår garn i ett urval av färger för att täcka färgcirkeln. Vi stickar i tvåtrådigt ullgarn (ca 350 m/100 g). Använd egna stickor, rundsticka (ca 80 cm) eller strumpstickor, som passar detta garn (ca nr 3). Vi skickar ut ett garnpaket till alla kursdeltagare för en kostnad av 100 kr. 

 

Välkomna!

Sticklab (Emilia Jensen och Karin Weststrand).

Läs mer om Emilia och Karin här!

https://www.instagram.com/emiliasfuglie/

https://www.instagram.com/theweststrandsisters/

 

Ansök här!

Senast uppdaterad: 2020-09-09 13:52