Grafik

Veckokurs 25/6-29/6 2018

En konstnärlig kurs där vi provar på olika typer av grafiska tekniker. Äldre tekniker  kombineras med moderna hjälpmedel. Alstren blir många och roliga.

Ledare: Erik Weststrand

Kurskostnader

Kurs med kost och logi: 5200 kr
Kurs med kost, ej logi: 3250 kr

Vi träffas i skolans matsal kl 9.00 för en kort introduktion. Du kan komma på söndag. Söndag natt kostar inget extra. Torsdag äter vi räkor till kvällsmat. Kursen avslutas på fredag efter lunch och du checkar ut vid frukost

Förbrukningsmaterial för kursen kostar 1000 kr. Här ingår färg, papper, plåt, plastfilm för utskrifter mm. Allt du behöver för ditt skapande.

Kom ihåg att plocka med lite sämre kläder som du kan arbeta i.

Översiktsschema för veckan, lokalerna är öppna för er även kvällstid fram till klockan 23.00 Jag finns i verkstaden mellan klockan 8.30 till 15.30

Måndag: Presentation och materialgenomgång. Vi startar med djuptryck och monotypi. Arbetet fortsätter med torrnål och roliga kombinationer.

Tisdag: Genomgång av fotopolymer och originalframställning i Photoshop. Originalframställning och plåtframkallning under dagen. Vi provtrycker våra plåtar.

Onsdag: Vi åker till KKV (Konstnärernas kollektivverkstad) Här jobbar vi i grafikverkstaden med våra plåtar (fotopolymer eller med material från måndagen)

Torsdag: Fortsatt arbete på KKV

Fredag: Vi slutför våra projekt åter i Grebbestad. Vi avslutar veckan med samtal och genomgångar. Fredagen avslutas klockan 12.00

Ansök här!

Erik Weststrand

Lärare, folkhögskola
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2018-11-28 13:56